Lusitano’s staan bekend om hun prachtige looks, hun hanteerbare karakter, hun makkelijke rijdbaarheid en de kwaliteiten voor verzameling.

 

Het zijn paarden die met gemak het hogere werk aankunnen en door een heel breed publiek te rijden zijn (jong en oud). Onze hengsten hebben allemaal een fantastisch karakter, presteren hoog in de sport en zijn ook nog allemaal gezond en goedgekeurd op benen, hals en rug.

Ben je opzoek naar een goede match voor jouw (lusitano)merrie dan helpen wij graag in deze zoektocht. Neem gerust contact met ons op of kom onze hengsten LIVE bewonderen.

Combineer het beste van twee werelden…

 

Wil jij graag de kwaliteiten van de Lusitano gebruiken om een ideaal rijpaard te fokken? Combineer dan de lusitano met jouw KPWN merrie. Wij zijn er van overtuigd dat lang gelijnde merries met veel ruimte en maat een perfecte match zijn met onze Lusitano’s. Veulens uit deze combinatie kunnen zich registreren bij het AES of KWPN (register B).

Maak kennis met onze dekhengsten

Succesvolle 2de editie Iberische Hengstenshow

Op 8 April 2023 vond de tweede editie van de Iberische Hengstenshow plaats in Exloo. Het was een groot succes met maar liefst meer dan 300 mensen publiek, 15 hengsten en prachtige shows met live muziek onder leiding van Helene Neijmeijer en Ebba Celine. Check de hengstencatalogus voor alle informatie over de hengsten.

Lees meer

HVT do Penedo

Vader: Vicoso da Broa
Moeder: Ditosa do Penedo (Trovador Raposa BR)

Geboortedatum: 21 maart 2012

Lees meer