Vreedenburgh’s Online WE wedstrijd voor WE introductie t/m WE4

De tweede online WE wedstrijd bestaat uit een Dressuur proef en een Trail parcours. Er wordt gereden onder de regels van de WEH.

De dressuurproeven zijn te vinden op www.workingequitationholland.nl.

 

  • De dressuurproef wordt gefilmd vanaf C of 2 meter achter C.
  • De trailparcoursen zijn te vinden in het bijgevoegde document.
  • Iedere trail wordt gereden in een 20 x 40 baan.
  • De trail wordt gefilmd vanaf de B en er mag ingezoomd worden tijdens het filmen.

Begin iedere video met het voorstellen van jezelf en je paard, noem de klasse waarin je start en vertel dat je rijdt voor de Vreedenburgh’s online WE wedstrijd. Bijvoorbeeld: Hallo mijn naam is .. en ik rij met … Ik doe mee aan de Vreedenburgh’s online WE wedstrijd in level ..

Videos worden via WE-transfer gestuurd naar info@stalvreedenburgh.nl, vernoem duidelijk je naam, de naam van je paard en het level dat je start.

Inschrijven kan t/m 6 december, het insturen van video’s kan t/m 13 december en de uitslag wordt bekend gemaakt op 20 december.

Inschrijven kan via www.gira.io, Je maakt daar eerst een login aan (rechtsboven op de website) vervolgens kun je via het kopje inschrijvingen je inschrijven voor de Vreedenburgh’s online WE competition. Vul dan het inschrijfformulier in en druk op opslaan. Bij FED NR ruiter en paard typ je een 0. Let op: je ontvangt geen bevestigings email. De uitslag en de protocollen zijn vanaf 20 december ook te vinden op deze website (met je login).

 

Kosten voor de deelname bedragen € 30,-. Gelieve het bedrag voor 6 december over te maken op NL94 RABO 0121 2832 83 t.n.v Stal Vreedenburgh B.V. onder vermelding van je naam, de naam van je paard en het level wat je start.

Voor vragen stuur gerust een email naar info@stalvreedenburgh.nl